здоров'я їжа харчування хліб

Який хліб найкорисніший? Відповідь гастроентеролога

Сейчас читают: 711
hochu.ua

Існує поширена думка про те, що вживання хліба призводить до набору зайвої ваги, а ще викликає проблеми зі здоров'ям, зокрема із травленням.

Однак це твердження не є цілком вірним. Категорична відмова від хліба може порушити баланс нашого харчування. Ба більше, на думку лікарів, певний вид хліба може бути навіть корисним для нашого кишківника.

Тому перед тим, як відмовлятися від цих ласощів, пропонуємо вам дізнатися, який хліб найкорисніший. Читати також Що їсти перед менструацією: рекомендації гінеколога щодо правильного харчування Деякі люди вирішують відмовитися від хліба через страх набрати зайву вагу, непереносимість глютену або переконання, що він не містить корисних речовин.

Однак ця думка не зовсім вірна, адже хліб може бути корисним для кишківника. Відомий гастроентеролог та доктор медичних наук, Віл Булсевич, поділився інформацією про те, який хліб вважається найбільш корисним для здоров'я кишківника.На думку доктора Булсевича, найбільш корисним є хліб на заквасці, тому що в ньому бактерії повільно ферментують борошно, вивільняючи вітаміни, додаткові поживні речовини та нові форми клітковини.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA