Нео новини

Як виглядала Тіна Тернер перед смертю: рідкісні кадри "Королеви рок-н-ролу" (ФОТО)

Сейчас читают: 762
hochu.ua

Учорашній вечір, 24 травня, ознаменувався сумною звісткою — життя 83-річної Тіни Тернер обірвалося через тривалу хворобу. Останні роки артистка рідко з'являлася на публіці, втім, як і рідко виходила на зв'язок із фанатами через соцмережі.

Однак у Мережі все ж збереглися останні знімки "Королеви рок-н-ролу" перед її смертю.У своїх соцмережах Тіна Тернер здебільшого публікувала лише архівні фото та відеозаписи.

Тому кадр, на якому вона позувала вдома без макіяжу, викликав справжній фурор у Twitter. На ньому Тіна Тернер позувала перед екраном телевізора за кілька днів до прем'єри її документального фільму "Тіна", що вийшов 2021 року.Я дуже рада поділитися з вами цим фільмом — побачивши концертні сцени, я знову пережила деякі з найбільших моментів свого життя.

Мені просто довелося співати й танцювати у своїй вітальні,— підписала знімок Тіна Тернер. Читати також Повернувшись на сцену у 70, Тіна Тернер з легкістю обійшла Брітні Спірс та Бейонсе: що відомо про попкоролеву Того ж року Тіна Тернер була занесена до Зали слави рок-н-ролу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA