Англия Нео дієта сніданок Англия

Не любите їсти зранку — не снідайте. Пояснення експерта Оксани Скиталінської

Сейчас читают: 279
hochu.ua

Не залежно від того, їсте ви уранці, чи ні — це ніяк не впливає на ваш обмін речовин. Про це розповіла віце-президент дієтологів України Оксана Скиталінська.

Експерт пояснює, що у кожної людини — свій метаболізм, і всі їдять по-різному. Ми уже писали про те, як правильно харчуватися в умовах війни, а тепер розкажемо, чи впливає присутність сніданку на здоров'я.

Читати також Боби едамамі або молода соя: доступні рецепти для вибагливих господинь Обмін речовин є необхідною умовою існування людини, проте він не залежить від сніданку, тому що в першу чергу на нього впливають гени, мікробіом, гормони та інші чинники.

Експерт запевнила, що вживання сніданку або відмова від нього не має кардинального впливу на наш організм. Зі слів Скиталінської, у 2019 році у “British Medical Journal” був оприлюднений систематичний огляд і метааналіз досліджень результатів пропущеного сніданку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA