сон сонник полуниця

Час купувати весільну сукню? Віщуни розтлумачили сон про полуницю

Сейчас читают: 678
hochu.ua

Здавна люди вірили, що полуниця — це символ романтики, чистого кохання та здійснення мрій. Сни про полуницю розшифровуються по-різному.

Раніше ми писали, до чого сняться солодощі, а тепер підкажемо, як розтлумачити сновидіння про полуницю. Час пригадати нюанси ваших нічних мрій, аби точніше розшифрувати значення сну про полуницю, пише 7snov.com.ua.Густав Міллер писав, що полуниця уві сні — це знак любовних інтриг.

Якщо ви їли уві сні варення із цих ягід, чекайте від вашого обранця багато пристрасті. Читати також До хвороби чи одужання: що означає сон про лікарню Віщунка Ванга розповідала, що полуниця — це в першу чергу символ насолоди.

Побачити цю ягоду уві сні — знак нових перспектив. Якщо ви їли полуницю, чекайте гармонії та щастя з коханою людиною. Продавати полуницю в сновидінні віщує великий урожай.У соннику Нострадамуса полуниця розтлумачується як символ кохання.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA