Німеччина собака Велика Британія тварини домашні тварини Німеччина

У Великобританії вперше дала потомство найрідкісніша порода собак світу: фото

Сейчас читают: 807
womo.ua

У Дорчестері, що в графстві Дорсет, у квітні з’явилися на світ восьмеро цуценят, яких народила собака Аафке породи веттерхун, однієї з найрідкісніших у світі.

Про це пише Daily Mail. Зазначається, що це перший випадок у Великій Британії, коли порода веттерхун дала потомство. Господарі собаки Майк і його дружина Нікі, вчена-клініцистка на пенсії, цілодобово піклуються про малюків.

Цуценята вже готуються до переїзду в нові будинки по всій країні. Читайте також: У Великій Британії дозволили тестування косметики на тваринах: подробиці За словами Нікі, нових господарів для своїх цуценят вони знайшли через клуб породи. Читайте також: Знущання з морських котиків в Одесі: що сталося та безглузда відмазка дельфінарію «Немо» Подружня пара купила веттерхуна та стабіхуна, оскільки вважає, що «це прекрасні тварини з приємним характером, із яких виходять чудові сімейні собаки».

Подружжя дуже потоваришувало із заводчиком Аафке та господарями Лекса, собаки, з яким в’язали свою улюбленицю. Ба більше, власники Лекса приїхали привітати цуценят. Читайте також: В Україні збирають кошти для порятунку диких тварин, що постраждали від війни: подробиці Веттерхун — це голландський водний спанієль.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA