Україна Україна

Україну приймають до пулу країн, які допоможуть подолати корупцію

Сейчас читают: 410
womo.ua

Робоча група Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР) щодо боротьби з корупцією та хабарництвом проголосувала за надання Україні статусу учасника цієї спільноти.

Про це повідомив керівник Офісу Президента Андрій Єрмак у Телеграмі. «Робоча група ОЕСР щодо боротьби з хабарництвом в міжнародних ділових операціях дала “зелене світло” та проголосувала “за” надання Україні статусу учасника групи.

Тепер чекаємо на фінальне затвердження рішення комітетом зовнішніх зв’язків», — написав Єрмак. Прийняте рішення відкриває шлях Україні до найвищого антикорупційного стандарту в світі та до групи найбільш успішних країн у сфері боротьби з корупцією.

Як повідомлялося, ОЕСР об’єднує 37 найрозвиненіших країн світу. Метою її діяльності є створення найкращих рішень для державної політики, яка сприятиме економічному процвітанню, рівним можливостям та добробуту для всіх.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA