Сша Ірак знаменитости Нео Сша Ірак

5 фільмів з Адамом Драйвером, які варто побачити

Сейчас читают: 644
vogue.ua

Один з найбільш характерних акторів нового покоління, улюбленець Джима Джармуша і Террі Гілліама, головний лиходій в нових «Зоряних війнах» і актор, який прокинувся зіркою після серіалу «Дівчата» – все це Адам Драйвер.

Актором Адам міг і не стати – після терактів 11 вересня він хотів захищати рідну країну, тому кілька років відслужив у морській піхоті США, але вирушити служити в Ірак йому завадила травма, яку він отримав на службі.

19 листопада Адаму Драйверу виповнюється 39 років, а Vogue. ua згадує фільми, які варто переглянути, щоб знову переконатися в особливій харизмі цього молодого актора. «Якось після виходу «Зоряних війн» я хотів покататися на велосипеді по місту.

Але як тільки вийшов з дому і проїхав кілька метрів, мене зупинили поліцейські, щоб сфотографуватися зі мною». Актор Адам Драйвер дебютував у професії 2010 року: встиг знятися в драмі «Всередині Люїна Дейвіса», отримав приз Венеціанського кінофестивалю за італійську драму «Голодні серця» і зіграв у кількох сезонах суперсеріалу «Дівчата», але знаменитим по-справжньому прокинувся тільки після «Зоряних війн.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA