Нео

Фантомна сирена: 5 порад, які допоможуть її "вимкнути"

Сейчас читают: 169
vogue.ua

Прислухатися до кожного звуку – наша нова звичка, що допомагає вижити у воєнні часи. Але іноді звуки повітряної тривоги гучно лунають у нашій голові, коли довкола тиша – все це ознаки симптому фантомної сирени та привід звернутися до психолога.

Але вже зараз ви можете використовувати декілька простих правил, щоб знизити свою вразливість і повернутись у ресурс. У новому житті й нових домівках нас переслідують дивні звуки, які ми намагаємося ідентифікувати й через стресовий досвід робимо це не завжди вірно.

Побутову техніку ми підозрюємо у всіх злочинах: бойлер, що неочікувано починає працювати, або пральна машина на стадії віджиму, нагадує нам звуки сирени, грюкання посудом асоціюється з небезпекою життю, а поривчастий вітер, що дмухає у скло, схожий на наближення чогось страшного від чого краще падати на підлогу.

Але все це лише квіточки. Буває, що при повній тиші сигнал повітряної тривоги ви чуєте цілком реально, навіть знаходячись у небезпечному місці.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA