українські бренди мода 2024 осіння колекція нова колекція осінь-зима

Український бренд Mócko презентує нову колекцію осінь-зима 2024-2025: фото

Сейчас читают: 970
womo.ua

Український бренд Mócko [моко] презентує осінню колекцію, що огорне теплом у холодні дні та стане ідеальним доповненням для вашого комфортного та водночас вишуканого гардероба.

Кожен виріб з капсули створений з любов’ю та особливою увагою до деталей. Цього сезону колекція багата на фактури, що особливо актуально восени.

Вельвет, шкіра, шерсть і віскоза створюють текстурні й глибокі образи. До осінньо-зимової капсули додано багато верхнього одягу, пуховики, кілька моделей затишних светрів та базових низів, як от класичні штани та вельветові, а також кілька акцентних одиниць, які додадуть образам завершеності та тієї самої трендової ноти. Читайте також: Шоколадний манікюр — тренд цієї осені Колекція включає дві моделі пуховиків: пуховик-ковдра в молочному та шоколадному відтінках для тих, хто цінує максимальний затишок, і пуховик з більш класичним силуетом у двох відтінках шоколаду.

Оновлений шкіряний бомбер відповідає за долю бунтарства в колекції, а осінні куртки забезпечують універсальність і зручність для щоденного використання.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA