Андре Тан Украина українські бренди мода 2024 осінь-зима мода 2025 Андре Тан Украина

«Нова сторінка» Андре Тана: дизайнер випустив нову колекцію «осінь-зима 2024/25»

Сейчас читают: 595
womo.ua

Дизайнер Андре Тан представив нову колекцію «осінь-зима 2024/25» під назвою «Нова сторінка». Колекція «Нова сторінка» — це водночас повернення до витоків Андре Тана, який ще у 2006 році запатентував напрямок smart couture, та сміливий крок уперед, де класика зустрічається з сучасною естетикою dark academia, одного з найгарячіших трендів в соцмережах TikTok, Pinterest та Instagram.

Кожна річ цієї колекції, від унікальної сукні-кейпу до довгого пальта з італійського кашеміру, втілює smart couture філософію Андре Тана, яка ґрунтується на ідеї інтелектуального гламуру та поєднанні вишуканого стилю з повсякденним комфортом. Читайте також: Made in Ukraine: що носити восени 2024 року Це одяг для жінок, які не лише відчувають себе молодими та сповненими енергії, але й цінують знання та шукають нові відкриття.

Колекція «Нова сторінка» звертається до тих, хто незалежно від віку зберігає в собі університетський дух: прагнення до самовдосконалення та непохитне бажання розширювати горизонти.

В рамках Всеукраїнської промокампанії «Нової сторінки» спеціально для Андре Тана відомі українки: Соня Забуга, Валерія Гузема, Світлана Павелецька та Ольга Руднєва – ексклюзивно ділитимуться книжками, які змінили їхнє життя та які вони радять прочитати кожному. Читайте також:  Що дивитись на Netflix у вересні 2024 року: 43 найочікуваніші фільми та серіали Любовний гороскоп на вересень 2024 року: яких знаків Зодіаку очікує розлучення Що подивитися: 10 найочікуваніших фільмів Венеційського кінофестивалю-2024 Магнітні бурі у вересні 2024 року: коли та на що чекати Гороскоп на вересень 2024 року: чим здивує останній місяць літа усіх знаків Зодіаку Найочікуваніші прем’єри осені: топ-8 фільмів, які не можна пропустити Долучайтесь до наших соцмереж, аби

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA