Украина українські бренди мода 2024 осіння колекція осінь-зима мода 2025 Украина

Бренд IWOMAN презентував осінню колекцію в колаборації зі стилісткою Ганною Ляшенко: фото

Сейчас читают: 480
womo.ua

Український бренд IWOMAN представляє осінню колекцію одягу створену в колаборації з персональною стилісткою Ганною Ляшенко. Капсула більшою мірою зосереджена на верхньому одязі, який важливий для осіннього сезону.

Колірна палітра речей підібрана вже для прохолодного сезону, так само як і фактури та різноманіття матеріалів. Читайте також: Шоколадний манікюр — тренд цієї осені Для речей обрали глибокий коричневий, спокійний сірий, вишуканий бордовий і молочний.

Серед фактур та матеріалів, з якими працювали — екошкіра, екозамша, вовна і тонкий трикотаж. Родзинкою колекції став довгий широкий шарф з приємної й мʼякої на дотик тканини, яка зігріє у міжсезоння.

Особливістю колекції є капсульний підхід: можливість поєднувати будь-які низи з верхами та плечовими виробами. Кожен клієнт, придбавши будь-яку річ із колекції, отримає у подарунок гайд від Ганни Ляшенко по стилізації цих речей між собою, а також з іншим одягом та на різні випадки життя. Читайте також: Made in Ukraine: що носити восени 2024 року Колекція представлена на сайті бренду. Довідка про бренд: IWOMAN — бренд створений у 2018 році молодим подружжям, з метою зробити гардероб дівчат цікавим, але водночас комфортним, якісним та доступним.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA