українська мода українська культура українські бренди вишиванка мода 2024

Фільм «Яремчук: Незрівнянний світ краси» надихнув бренд SVARGA на створення сорочки, як у Назарія Яремчука

Сейчас читают: 270
womo.ua

Бренд вишитого одягу Svarga випустив вишиту сорочку з орнаментом сценічної вишиванки Назарія Яремчука, яка створена до виходу документального фільму «Яремчук: Незрівнянний світ краси», виробництва Марії Яремчук та студії KNIFE!

Films. Орнамент цієї вишиванки дизайнери SVARGA відтворили з сорочки Назарія Яремчука, зафіксованої на архівних фото, що увійшли до документального фільму.

Чоловіча вишита сорочка з коміром-стійкою. Застібається на кнопки. Відтворена вишиванка була частиною сценічного костюма Назарія Яремчука та ВІА «Смерічка», яким був притаманний етностиль.

Геометричний візерунок на погрудді та рукавах сорочки складається з композиції ромбів, трикутників та спіралей. Читайте також: Найочікуваніші фільми 2025 року: топ-30 прем’єр наступного року Дизайнерка Алла Дутківська поєднувала у костюмах гурту сучасні напрямки моди та національні традиції.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA