Украина українська мода українські бренди мода 2024 осінь-зима мода 2025 Украина

Український бренд NAZARELLI презентує осінню колекцію, створену за концепцією smart capsule

Сейчас читают: 130
womo.ua

На новий осінній сезон український бренд NAZARELLI створив колекцію, яка поєднала в собі речі, що можна міксувати між собою, створюючи безліч нових образів для різних подій.

Концепція smart capsule дозволяє зібрати універсальний гардероб на всі випадки життя, залишаючись в тренді. Що б ви не запланували цієї осені: романтичні побачення, ділові зустрічі, прогулянки парком, зустрічі на каву з подружками чи урочисті заходи — одяг з цієї колекції пасувати до всіх цих активностей. Читайте також: Made in Ukraine: що носити восени 2024 року До дропу увійшли базові сорочки та вишукані блузи, класичні штани у різних фасонах, спідниці, піджаки та костюми.

Бренд також подбав і про верхній одяг — образ можна доповнити класичним плащем або трендовим укороченим бомбером. Колекція представлена у стриманій осінній палітрі кольорів: беж, білий, чорний та хакі.

Це дозволяє легко інтегрувати вироби з дропу у будь-який гардероб та комбінувати їх між собою. Цією колекцією бренд прагне підкреслити жіночність та сексуальність, якою повсякчас надихається при створенні одягу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA