кінопрокат цікаві факти постер мультфільми для дітей мультфільми

Мультфільм «Їжак Сонік 3» скоро вийде в український прокат: дата прем’єри, трейлер, сюжет

Сейчас читают: 597
womo.ua

В український прокат наприкінці року виходить фільм режисера Джеффа Фаулера «Їжак Сонік 3» (Sonic The Hedgehog 3). У стрічці покажуть продовження пригод Їжака Соніка.

Опублікований офіційний український трейлер фантастичної пригоди «Їжак Сонік 3» (Sonic The Hedgehog 3), а також постер та кадри знімання.

Прем’єра анімаційного фільму в українських кінотеатрах відбудеться 26 грудня 2024 року. Читайте також: Що дивитись на Netflix у квітні 2024 року: 43 найочікуваніших фільмів та серіалів Про що «Їжак Сонік 3» 2024?

Сюжет коротко Вже цього року зустрічайте нову частину пригод найвідомішого їжака у світі! Нові сили, нові пригоди та нова загроза встануть на шляху Їжака Соніка! «Їжак Сонік 3» — офіційний український трейлер «Їжак Сонік 3»: актори, режисер та команда фільму До акторського складу «Їжак Сонік 3» 2024 року увійшли: Бен Шварц («Їжак Сонік», серіал «Парки і зони відпочинку»), Коллін О’Шонессі («Їжак Сонік»), Ідріс Ельба («Загін Самогубців: Місія навиліт», «Тихоокеанський рубіж») та інші.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA