Украина українська мода українські бренди мода 2024 нова колекція одяг для жінок осінь-зима Украина

Український бренд PIRNAY представляє нову колекцію URBAN SWAN: фото

Сейчас читают: 455
womo.ua

Український бренд PIRNAY презентує нову колекцію URBAN SWAN. Це ода жіночій силі та ніжності, що балансують між динамікою мегаполісу і спокоєм внутрішнього світу.

Колекція представляє історію про контрасти, де граціозність поєднується з упевненістю, а ніжність — з прихованою силою. Героїня колекції URBAN SWAN — дівчина, яка сміливо приймає виклики міського життя, але зберігає свою чуттєву романтичну натуру. Читайте також: Made in Ukraine: що носити восени 2024 року Центральний символом колекції стала лебідка, яка уособлює грацію, проте, як і в природі, має приховану силу.

Ми дослідили образ напівміфічного створіння у дитячих казках, картинах німецької художниці Хільми Аф Клінт, на світлинах Ліндберга та Уокера та плеяді подружок Трумена Капоте, яких він ласкаво називав своїми «лебідками». Читайте також: Оливковий манікюр на осінь — модний дизайн на довгі та короткі нігті: фото Колекція пропонує глибоке осмислення сучасної жіночності, звертаючи увагу на тонкий баланс між силою та ніжністю.

Опера, балет та театр надихнули дизайнерів на драматичність, яку вони інтегрували у всі образи осінньої колекції. Ключовим образом колекції став костюм з вкороченого жакету та спідниці, декорованої пір’ям.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA