Арт місто Запоріжжя місто Тернополь благодійність діти підлітки одяг брендинг Арт місто Запоріжжя місто Тернополь

Український бренд випустив благодійну колекцію футболок з історією українських дітей: фото

Сейчас читают: 895
womo.ua

Український бренд одягу MUST HAVE разом із благодійним фондом Deeds4kids випустили футболки з історіями українських дітей, які були вимушені залишити свої домівки через війну.

Мета проєкту: допомоги підліткам-переселенцям. Про це йдеться на сайті бренду. Презентація благодійного дропу GOODS DEEDS FOR REFUGEE KIDS присвячена першій річниці роботи фонду Deeds4kids, який проводить арткурси психологічної підтримки підлітків. Читайте також: ARTUP і Марія Прошковська презентували колекцію хустинок до 37-ї річниці Чорнобильської катастрофи: фото Читайте також: Тренд Лесі Українки: український бренд випустив благодійні ґердани Вартість однієї футболки — 999 гривень, 5% від усіх продажів дропу отримують діти-автори малюнків, а 15% підуть на програми терапії для юних переселенців у різних містах Європи.

Зазначається, що в рамках колаборації чотири малюнки підлітків були перетворені на принти для футболок, а саме: Читайте також: Український бренд Fox Lingerie випустив нову колекцію білизни та домашнього одягу «Кінь у лісі вночі», Юліанна Свириденко, 16 років (з Києва).

Авторка малюнку сумує за Києвом, друзями й батьками, які залишились у рідному місті. Найбільша мрія — щоб закінчилася війна та можна було повернутися додому. «Лавочка», Агнія Агапова, 11 років (з Києва).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA