місто Вікторія догляд за шкірою WoMo-знахідка місто Вікторія

WoMo-знахідка: косметичний бренд sense education

Сейчас читают: 399
womo.ua

Нещодавно в Україні з’явився новий бренд косметики по догляду за шкірою. Як засновникам вдалось під час війни запустити дійсно якісний бьюті-бренд ми розповідали у минулому інтерв’ю.

Сьогодні ж розповімо саме про продукцію, та чому варто на неї вернути увагу. Бренд sense education вже три місяці віпускає продукті з дуже вражаючімі рішеннями мила, гелів для душу, лосьйонів, кремів та гоммажу.

Усі аромати для продукції розробляються власноруч у тандемі з українськими парфумерами. А незабаром очікуються перші релізи від співпраці із французькими парфумерним домом.

Складові кожного засобу підбирали ретельно, адже команда бренду вважає, що косметика має бути екологічною, прогресивною не викликати алергії та дарувати насолоду, бо для них головний принцип при створенні засобів – це Nature+Innovation. Тож перед виробництвом обрали для вивчення найкрутіші світові бренди.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA