бренд колекція брендинг бренди одягу Airlines

Український бренд RITO та авіакомпанія SkyUp Airlines створили спільну колекцію одягу: фото

Сейчас читают: 660
womo.ua

Український бренд трикотажу RITO спільно з приватною українською авіакомпанією SkyUp Airlines створили лімітовану капсульну колекцію одягу.

Раніше компанії працювали над створенням трикотажного поло для стюардів та стюардес SkyUp. До спільної колекції увійшли: трикотажні жіночі та унісекс поло, спідниці пліссе. Читайте також: CVIT та бренд срібних прикрас Siayvo випустили благодійний мерч: фото та деталі Комплекти представлені в таких кольорах: яскравого помаранчевого, білого та темно-синього кольорів.

Зазначимо, що трикотажні поло, розроблені флагманом українського трикотажа RITO, є втіленням елегантності та комфорту, що стало особливою відмінністю нового покоління форменного одягу авіакомпанії SkyUp, у центрі якого — піклування про своїх співробітників.

Старт продажу — 21 вересня, переглянути й придбати одяг можна онлайн на сайті RITO або в магазинах бренду. Читайте також: Модний дім Dior представив круїзну кампанію, натхненну Фрідою Кало: фото Нагадаємо, що нова форма SkyUp, а саме помаранчеві брючні костюми з хустинкою на плечі та кросівки замість підборів, стали предметом обговорення у міжнародних ЗМІ.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA