люди

Український бренд CHER'17 відкрив новий простір в Києві

Сейчас читают: 770
vogue.ua

Сила українців продовжує вражати. Днями в Києві відкрився новий модний простір українського бренду CHER'17. CHER'17 – український масмаркет-бренд, який заснували інфлюєнсери, блогери та підприємці Тетяна Парфілієва та Іван Кришталь.

В умовах війни, коли доступ до модного одягу текстильних гігантів обмежено, підтримка української економіки, власних виробників та бізнесу – це найкраща ідея.

CHER’17 – більше, ніж просто бренд одягу. Команда CHER'17 активно підтримує ЗСУ та шиє балаклави, флісові худі та термобілизну для українських військових, а всі колекції виготовляють суто на українських фабриках, зокрема й у Харкові, де люди працювали і продовжують працювати під обстрілами.

До оформлення простору підійшли незвично: влаштували його в формати ідеальних інста-апартаментів. Спершу гість потрапляє в символічну вітальню з футуристичними меблями та металевими акцентами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA