Наталка Ворожбит Україна кіно війна в Україні Наталка Ворожбит Україна

Українські режисери знімуть серіал-антологію «Зниклі»

Сейчас читают: 148
womo.ua

Українські режисери об’єдналися, щоб створити художній серіал-антологію з робочою назвою «Зниклі». Про це повідомляє Детектор медіа з посиланням на медіагрупу Film.ua.

Українські режисери працюватимуть над окремими історіями, об’єднаними спільною темою. Це насамперед зниклі під час війни цивільні люди та їхні родини, які попри все шукають своїх близьких і сили жити далі.

До команди долучилися відомі автори й режисери: Наталка Ворожбит («Погані дороги», «Спіймати Кайдаша»); Крістіна Тинькевич («Як там Катя?»); Ірина Цілик («Земля блакитна, ніби апельсин», «Я і Фелікс»); Іван Уривський, театральний режисер, для якого проєкт стане дебютним у кіно; Олексій Тараненко («Я працюю на цвинтарі»); Євген Тунік («Перші ластівки», «Перші ластівки.

Залежні», «Перевізниця»). Антологія об’єднає різні жанри. Серед них планується антиутопія, роуд-муві, притча, екшн тощо. Втім, у кожній історії буде «надія, світло та стійкість, які перемагають будь-які труднощі».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA