Мода бренд українська мода одяг 2024

Мода осінь-зима 2023-2024: українські бренди випустили нові колекції стильного одягу

Сейчас читают: 122
womo.ua

Золота осінь в самому розпалі, також не за горами зима. Тому настав час подумати про свій гардероб, оновити його або додати до нього декілька стильних речей від вітчизняних брендів.

Українські бренди добре постаралися цього сезону, аби здивувати нас та одягти в модні луки. Вони презентували стильні, яскраві, класичні й теплі речі на осінь та зиму.

Пропонуємо ознайомитися з добіркою брендів, які вже випустили нові колекції одягу та аксесуарів на осінь-зиму 2023-2024. ТОП-10 найстильніших осінніх та зимових колекцій від українських брендів VISH Український бренд в’язаного одягу VISH презентував нову колекцію BEREHYNIA, натхненну елементами традиційного українського вбрання.

До колекції увійшли: трикотажна сукня за формою старовинної сорочки, спідниця «плахта» оздоблена мереживом ручної роботи, тепла камізелька з вовни альпаки та в’язаний об’ємний кардиган на кшталт традиційної гуні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA