Нью-Йорк місто Маріуполь трейлер фільми українське кіно кіно кіновиробництво Нью-Йорк місто Маріуполь

У Києві відбудеться прем’єра фільму «Євродонбас»: трейлер

Сейчас читают: 168
womo.ua

19 вересня в Києві відбудеться прем’єра українського фільму «Євродонбас» 2022 року випуску за участі творчої групи. Про це повідомляє Держкіно.

Зазначається, що фільм брав участь в офіційній програмі Канадського МКФ документального кіно Hot Docs, 2023 та Фестивалю східноєвропейського кіно у Котбусі, 2022, а також став фільмом закриття МКФ Kharkiv MeetDocs, 2022. Читайте також: За місце претендента на «Оскар» від України змагатимуться 5 фільмів: подробиці Режисером фільму виступив Корній Грицюк, продюсером — Анна Паленчук. Про що фільм? Документальний фільм «ЄвроДонбас» — це не просто спростування міфів та фейків.

Це пошук історичної правди, відновлення проєвропейської ідентичності промислового Донбасу. Читайте також: З плакатами про Україну: команда фільму «Назавжди-назавжди» провела акцію на Венеційському кінофестивалі: фото У фільмі показано іноземну спадщину Маріуполя, Лисичанська, Дружківки, селища Нью-Йорк, які, на жаль, вже неможливо побачити такими, як у фільмі, бо незабаром після фільмування майже всі відзняті об’єкти європейської спадщини були знищені російськими військами. Читайте також: Шість фільмів з надихаючою атмосферою осені, які варто подивитись Виробництво фільму здійснила кінокомпанія 435 FILMS за підтримки Державного агентства України з питань кіно та Міністерства культури та інформаційної політики України.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA