Україна книги школа діти виховання поради Україна

Мур-мяу: ТОП-5 дитячих книжок про котів. Частина друга

Сейчас читают: 465
womo.ua

Чому ми так любимо котів? Чому їхні пухнасті мордочки здаються нам такими милими, няшними? Вчені-етологи, які займаються вивченням поведінки тварин і людини вважають, що любов до котів генетично обумовлена.

Справа в тому, що великі котячі були одними з найнебезпечніших для наших предків хижаків. Для виживання нам необхідно було спостерігати за їхніми звичками і в цьому процесі народилося наше захоплення ними.

Ось чому нас так заворожує витонченість та граціозність рухів кішки, в яких легко читається небезпека. Але, якщо не входити у вчені спори, то на питання “Чому ми любимо котів” можна відповісти простіше: це чудовий спосіб отримати безумовне безкорисливе кохання і поділитися ним.

Ми милуємося нашими котиками, бавимо їх і навіть читаємо книжки. Звісно про котів! Womo вже ділилося підбіркою дитячих книг про котів і ось — час другої частини! Агент Бінкі та інші Бінкі це свійський симпатичний котик, який майже ніколи не полишає домашньої «космічної станції».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA