Україна бізнес жінки кар'єра війна в Україні Україна

Воля до успіху: Аня Завертайло про шлях підприємиці, подолання страхів та мистецтво бізнесу

Сейчас читают: 645
womo.ua

Разом із грантовою програмою «Власна справа» від Міністерства економіки WoMo.ua підготувало серію коротких інтерв’ю з підприємицями, щоб підтримати тих, хто починає або продовжує свій, іноді тернистий, шлях у бізнесі.

Першою героїнею цієї серії стала Аня Завертайло, засновниця київської мережі закладів Honey та «Завертайло». Вона відверто поділилася своїми страхами та сумнівами ведення бізнесу, розказала, як долала їх і що б змінила у своїх рішеннях. Що мотивувало вас до підприємництва?

Які ідеї та події у житті привели вас до обраного напряму? Чи були у вас сумніви, перш ніж розпочати свій шлях, як ви їх долали? Воля до свободи дій та втілення власних ідей, а ще бажання заробляти гроші.

Я почала власний мікробізнес ще у підлітковому віці, і мені сподобалася та перспектива, яку вдалося побачити: самостійне планування дій, відповідальність за результат, загальна відповідальність за все, що є у бізнесі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA