Оксана Забужко Україна книги читання Оксана Забужко Україна

«Казка про калинову сопілку» Оксани Забужко вийде у форматі артбука

Сейчас читают: 533
womo.ua

Повість української письменниці Оксани Забужко «Казка про калинову сопілку» вийде у форматі артбука. Про це повідомило видавництво «Комора» на своїй сторінці у Facebook.

У повісті, написаній за мотивами народної казки про сестровбивство, Оксана Забужко досліджує вічні питання, що споконвіку хвилюють людину: звідки проростає зло у нашій душі?

Чи можна зупинити злочин, розпізнавши його в зародку? Чи справді гріхи батьків падають на дітей? Жіноча версія легенди про Каїна й Авеля обертається напруженою психологічною драмою, бароковий колорит якої тільки додає їй універсального чару.

Повість перекладено польською, чеською, фарсі, з успіхом поставлено на театральних сценах в Україні та за кордоном. Раніше польська перекладачка книжки Оксани Забужко «Найдовша подорож» Катажина Котинська стала лауреаткою премії Drahomán Prize – 2023.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA