Сша Вашингтон день журналиста фільми журналістки кіно фільми для жінок журналісти Сша Вашингтон

Топ-13 фільмів та серіалів про журналістів — акул пера та солов’їв мікрофона

Сейчас читают: 984
womo.ua

День журналіста України — свято, яке відзначається щорічно 6 червня. Проте святкуватиме його не кожен представник засобів масової інформації.

І причина тому одна — війна в Україні. Щодня потрібно збирати інформацію, висвітлювати її та боротися за справедливість — а ця місія потребує постійної праці та відданості.

Сьогодні ми хочемо виокремити найдостойніших журналістів, акул пера та відданих своїй професії осіб, які попри перешкоди несуть правду.

Тому не зволікайте, а ознайомтеся з добіркою фільмів та серіалів про журналістів, які підготувала на свій смак редакція WoMo. Читайте також: Цьогорічні фільми про воєнні події, які має подивитись кожен Фільми та серіали про журналістів, які має побачити кожен: ТОП-13  У центрі уваги (2015) Ця картина заснована на реальних подіях, і розповість шокуючу історію про один з найгучніших секс-скандалів, які коли-небудь відбувалися в США.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA