Україна робота бізнес кар'єра розвиток Україна

Конкурс маркетингових проєктів X-RAY: до кінця голосування залишилося 3 дні

Сейчас читают: 452
womo.ua

Українські компанії працюють в умовах суцільної невизначеності та в режимі 24/7 створюють потужні проєкти, за якими цікаво спостерігати не тільки українській маркетинг-спільноті, а й усьому світові.

У рамках конкурсу топове видання про маркетинг, комунікації та креатив MMR знайомить громадськість з актуальними проєктами українських компаній, агентств та благодійних фондів.

Проголосувати можна за проєкти в кожній із 8 номінацій: Brand Experience Соціальний маркетинг Штучний інтелект Ситуативний маркетинг Кампанія в соцмережах Кампанія за участі інфлюенсера Міжнародна кампанія Колаборація брендів Голосування триватиме до 20 червня 23:59.

Встигніть віддати голос за ваші проєкти-фаворити! Також свою роботу вже розпочало експертне журі. Нагадуємо, що переможців буде визначено за сумою балів онлайн-голосування та оцінок експертного журі та нагороджено під час офлайн MRKTNG марафону 25 червня.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA