Україна допомога житло війна Росії проти України Україна

Стало відомо, коли українці зможуть отримати компенсацію за зруйноване житло

Сейчас читают: 241
womo.ua

Усі подані інформаційні повідомлення про зруйноване та пошкоджене житло автоматично стануть заявами на компенсацію після того, як запрацює ухвалений законопроєкт №7198.

Про це повідомила голова партії «Слуга народу» Олена Шуляк. Зазначається, що заяву про зруйноване та пошкоджене житло можна подати через додаток «Дія» та центри адмінпослуг.

Також можна звернутися до нотаріуса. Читайте також: Чи готові споживачі за кордоном купувати українські товари — дослідження Також вона додала, що на ці процедури комісія має визначений час: 30 днів з моменту надходження заяви на компенсацію до моменту, коли виписується сертифікат.

Тому в областях, де найбільше пошкоджень житла, на комісії буде найбільше навантаження. Читайте також: росія не хоче віддавати з полону поранених і жінок: подробиці Також Шуляк нагадала, що подавати заяву можна не лише через «Дію» та ЦНАПи. Читайте також: Переселенцям можуть скасувати статус ВПО: що сталося? The post Стало відомо, коли українці зможуть отримати компенсацію за зруйноване житло appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA