Нео

Українка Таню Муіньо зняла кліп на трек Елтона Джона та Брітні Спірс

Сейчас читают: 392
vogue.ua

Українська режисера Таню Муіньо продовжує підкорювати світ. Таню, яка місяць тому отримала дві нагороди Video Music Awards за відео для Гаррі Стайлса, представляє нову зіркову роботу.

Це кліп Hold Me Closer на спільний трек Елтона Джона та Брітні Спірс. Яскраве танцювальне відео було знято в Мехіко-сіті. За словами Таню Муіньо, ці зйомки були особливими для неї, адже і Елтон Джон, і Брітні Спірс - музиканти, на музиці яких вона виросла.  «Це було емоційним для мене, оскільки я росла разом із Брітні.

Після перегляду «Slave For You» я вирішила, що хочу стати режисером відео. А Елтон Джон — це ікона, слухаючи його, виросла не тільки я, але й увесь світ!"Кліп на пісню Hold Me Closer - це романтична танцювальна історія, що розвивається на фоні неймовріних краєвидів Мехіко-сіті. "Почавши роботу над цим відео, я знала, що у глядачів і шанувальників буде багато емоційних очікувань", - розповідає режисерка.  -  Зважаючи на цю відповідальністю, я мала зробити щось несподіване.

Танець був якраз тією ідею, яка могла змусити Елтона та Брітні пишатися цим відео. Щоб відобразити цю магію, ми зняли всі мої улюблені архітектурні місця в Мехіко, та запросили хореографа Джейкоба Джонаса, який створює найкращу сучасну хореографію на сьогодні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA