місто Київ Театр переможці місто Київ

У Києві оголосили переможців премії «Київська пектораль»

Сейчас читают: 642
womo.ua

У Молодому театрі відбулася церемонія вручення 30-ї премії «Київська пектораль» за підсумками 2022 року у трьох номінаціях: «За особистий внесок у мистецтво», «Спеціальна премія» та «Подія року».

Про це повідомляє Укрінформ. Переможці премії «Київська пектораль»: «За особистий внесок у мистецтво» нагородили 104 працівники київських театрів, які наразі захищають Україну на передовій. Читайте також: «Відкривай портал у науку»: у Києві відкривається інтерактивний науковий музей «Спеціальну премію» отримали драматургині за актуальні постановки, уривки з яких продемонстрували актори Молодого театру, Театру на Печерську, Театру юного глядача на Липках та Мистецько-концертного центру ім.

Івана Козловського Київського академічного театру оперети. Читайте також: Скільки українців вірять у перемогу України у війні проти росії — дослідження Ірину Малоліту відзначили за музичну казку «Цап-кацап», створену за мотивами української народної казки «Коза-дереза».

Також у цій номінації отримали нагороди Ольга Анненко із п’єсою «Люби мене, не покинь», Ніна Захоженко із п’єсою «Я, війна і пластикова граната», Марина Смілянець за театральний твір «Позивний «Елвіс». Читайте також: Підвал тортур: що пережили українські діти під час депортації до росії «Подією року» є те, що 19 київських театрів із вересня розпочали повноцінну роботу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA