Джейми Кинг украинские бренды клипы Джейми Кинг

Джеймі Кінг знялася в кліпі LP у образі від українського бренду

Сейчас читают: 172
cosmo.com.ua

Акторка Джеймі Кінг зіграла в новому кліпі LP «One Last Time» — стилісти обрали для неї халат українського бренду LessLess. Шифоновий максі-халат ніжно-блакитного кольору — ключова річ та головна зірка всіх колекцій бренду.

У кліпі Джемі кидає виклик гламуру Золотої епохи Голлівуду, одягнувши його поверх купального костюму у поєднанні з сяючим головним убором зі стразами та масивними сережками.

Стилісти влучно обрали цей образ, бо саме діви екрану епохи 1950-х надихнули дизайнерку Алю Гонту на створення цієї моделі. Відео було зняте в садибі Paramour в Лос-Анджелесі. «One Last Time» — другий сингл, який зазначає повернення LP на музичну сцену після хіту «Lost on You» 2016 року.

Співачка працює над новим альбомом, який вийде у 2021-му. Джеймі Кінг та LP дружать вже багато років.  «На мою думку, Джеймі має класичну красу та акторську майстерність поза часом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA