Стиль Мода

Відомі моделі, тік-токери та зірки підтримали благодійну капсульну колекцію Just say it! від Dialog hub Фонду Олени Пінчук та Keepstyle

Сейчас читают: 325
cosmo.com.ua

15 березня 2021 року Dialog hub — простір вільних розмов Фонду Олени Пінчук та український бренд одягу Keepstyle представили благодійну капсульну колекцію худі і футболок «Just say it».

Слоган колекції «Jay say it» закликає молодь не боятися говорити про секс та сексуальну освіту, вчитися вести діалог зі своїми партнерами, батьками та фахівцями.

Надягаючи одяг з капсульної колекції, кожен учасник проекту тим самим демонструє свою обізнаність у сексуальній освіті та закликає інших відверто говорити про свої бажання та кордони, не боятися ставити питання та вчитися бути відповідальним.

У фотосесії на підтримку кампанії Just say it взяли участь українські актори та блогери: Таїсія-Оксана Щурук та Максим Девізоров — зірки серіалу «Перші Ластівки» та «Перші Ластівки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA