люди страхи pazanki

Як навчитися довіряти людям: Поради від психологині Школи леді

Сейчас читают: 358
liza.ua

Наталія Борисова розповіла, що може стати причиною недовіри людям, та як з цим боротисяПочуття недовіри притаманне кожній людині.

Якщо це в рамках розумного, то недовіра може вберегти вас від багатьох проблем. Але якщо ви взагалі не можете нікому довіритися і в кожній людині бачите зрадника та брехуна, то це перетворюється на величезну проблему.

І шкодить насамперед вам.Як навчитися довіряти людям, розкаже психологиня реаліті «Від пацанки до панянки» (Новий канал) Наталія Борисова.– Спершу необхідно визначити «корінь зла», знайти причину, через яку ви перестали довіряти людям, – каже Наталія. – Можливо, вас обдурила близька людина, зрадили друзі, або це складна історія родом з дитинства.

Щойно зрозумієте, що стало спусковим гачком — зробите перший крок до покращення ситуації з довірою. Аналізуючи спогади минулого, не поспішайте звинувачувати людей у зраді – можливо, це було несвідомо, або людина через незнання заподіяла вам біль.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA