місто Киев спектакль uzahvati місто Киев

"Наше щасливе життя залежить лише від нас та нашого ДІАЛОГУ з собою": враження від вистави Dialogy (uzahvati)

Сейчас читают: 595
hochu.ua

Театр поза театром uzahvati не тільки пропонує аудіопрогулянки вулицями Києва, але й інтегрує у свої іммерсивні проєкти досить цікаві локації.

Одна з них — бібліотека.Погодьтеся, про ніч у музеї ми чуємо досить часто, а от така прогулянка у бібліотеці одразу викликає у нас безліч запитань.

А що ви скажете, якщо це буде не просто прогулянка, а й справжня вистава, частиною якої ти стаєш сам?Так, вистава Dialogy від uzahvati пропонує на годину забути про побутові речі, відмовитися від телефонів і гаджетів, щоб помовчати заглибившись у себе, та прислухатися до власних спостережень і переживань.Кожен учасник, ніби стає свідком чужих сумнівів, роздумів та життєвих драм, які доносяться до кожного у навушниках.

Ілюструють все це дійство актори, які "ніби привиди", блукають нічною бібліотекою. Тут можна побачити три різних покоління: юність, зрілість та старість, що стежать один за одним, втомившись від пустих діалогів, соціальних умовностей, надлишку інформації та соцмереж, які даремно

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA