Україна воспитание дети НОВОСТИ Україна

У Міжнародний день передчасно народжених дітей «Procter & Gamble Україна» надає підтримку сім’ям малят по всій країні

Сейчас читают: 824
womo.ua

Сьогодні відзначають Міжнародний день передчасно народжених малюків. У цей день компанія Procter & Gamble та її бренд Pampers хочуть привернути увагу до особливих потреб поспішайок і нагадати, що турбота і догляд – це те, чого вони потребують найбільше у великому незнайомому їм світі.

В Україні щороку приблизно 20 000 немовлят народжуються передчасно — це майже кожен 15 малюк. Шкіра передчасно народжених дітей може бути вдвічі тоншою, ніж шкіра доношеного малюка та надзвичайно чутливою до всього, що її торкається.

Тому бренд Pampers разом із фахівцями в галузі охорони здоров’я створив спеціальні найменші підгузки для малят, які народилися з вагою від 500 г до 1,8 кг.

Такі підгузки є надзвичайно м’якими, містять тисячі мікропор, що забезпечують належну циркуляцію повітря, м’які боковинки та глибокі манжети, які гарантують надійний захист.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA