Мальта Іспанія Болгарія церемония будівництво Мальта Іспанія Болгарія

У Києві вдруге пройде Український Будівельний Конгрес та церемонія нагородження незалежної будівельної премії «Творець року»

Сейчас читают: 379
womo.ua

5 та 16 травня у КВЦ “Парковий” в Києві пройде другий УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС, який цього року значно масштабувався, консолідував українську владу, бізнес, громадські організації й структури та стане майданчиком для проведення ряду заходів міжнародних та українських організацій.

Крім власної програми, що складатиметься з дискусійних панелей, виступів та презентацій експертів з різних напрямків, в рамках другого УКРАЇНСЬКОГО БУДІВЕЛЬНОГО КОНГРЕСУ пройдуть власні заходи Асоціації малих міст України, що збере 200 голів громад та презентує платформу «Супермаркет рішень для громад», що надасть можливість бізнесу вийти на муніципальний ринок, Асоціації ветеранів АТО, учасники якої обговорять тему ветеранського підприємництва, а також заходи Спілки фахівців з нерухомості та Міжнародної бізнес-спільноти Board. Читайте також: Іспанія — Мальта — Болгарія: Анастасія Позичайло про побудову кар’єри в Україні з-за кордону та виклики, які довелось подолати За словами міністерки соціальної політики Оксани Жолнович, в Україні є 3 мільйони людей з інвалідністю, до того ж ця кількість постійно збільшується, в тому числі через бойові дії.

Тому ключовою темою конгресу стане відновлення України з урахуванням безбарʼєрності та інклюзивності. Конгрес традиційно стане майданчиком для конструктивного діалогу, обміну думками та ідеями між владою, девелоперами, архітекторами, будівельниками, виробниками будівельних матеріалів, громадським сектором та іншими учасниками галузі. Головними темами конгресу стануть: «Стратегії та виклики відновлення України: шляхи до економічного та соціального розвитку у 2024- 2025 роках»; “Нові підходи до будівництва в умовах війни.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA