Україна місто Київ фестиваль війна в Україні новини дозвілля Україна місто Київ

Другий фестиваль “Протасів Яр” пам’яті Романа Ратушного стартує в Києві 15 червня

Сейчас читают: 487
womo.ua

У Києві вдруге відбудеться фестиваль “Протасів Яр” пам’яті громадського активіста і розвідника 93-ї бригади “Холодний яр” Романа Ратушного.

Фестиваль стартував у столиці торік і проходив із травня по вересень. Цьогоріч другий фестиваль “Протасів Яр” пам’яті Романа Ратушного відкриється 15 червня і триватиме до вересня.

Протягом цього періоду на галявині Протасу відбудуться чотири дні фестивалю, дати яких будуть оголошені пізніше. Другий фестиваль “Протасів Яр” продовжуватиме основну мету заходу – популяризацію сучасного і традиційного мистецтва, української історії, правозахисних ініціатив і вшанування пам’яті про Романа Ратушного, справа якого триває й після його смерті.

Саме започатковані Романом візії переросли у великий фестиваль, який уже вдруге відбудеться на Протасовому Ярі під гаслом “Ніколи нічого не бійтеся”.  “Роман не вірив у життя після смерті й говорив, що після неї живуть ідеї і справи людини.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA