Україна спорт футбол жінки Україна

Футболістки полтавської «Ворскли» вдруге достроково виграли жіночий Чемпіонат України

Сейчас читают: 591
womo.ua

Жіноча футбольна команда «Ворскла» здобула дострокову перемогу за три туру до фінішу на Чемпіонаті України з футболу серед жінок 2023/24.

Перший чемпіонський титул футболістки здобули минулого сезону. 4 травня у Полтаві відбувся матч сьомого туру другого етапу Вищої ліги жіночого чемпіонату, де зустрічалися полтавська «Ворскла» та «Кривбас».

Зустріч завершилась перемогою полтавок із рахунком 6:0. У підсумку команда набрала 47 очок, чим забезпечила дострокове чемпіонство.

Наступного єврокубкового сезону «Ворскла» виступить у Лізі чемпіонів з першого раунду кваліфікації. Читайте також: Жіноча збірна України з пляжного футболу вперше увійшла до п’ятірки команд світу Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post Футболістки полтавської «Ворскли» вдруге достроково виграли жіночий Чемпіонат України appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA