Україна бізнес кіно війна в Україні Україна

Ода людяності. У Києві відбувся прем’єрний показ документальних фільмів «Гімн життя»

Сейчас читают: 464
womo.ua

Кожен фільм розповідає особисті історії українців, які вони переживали та продовжують переживати під час війни. Усі головні герої — звичайні люди.

Рибалки, пожежники, енергетики, металурги, шахтарі, які попри бойові дії, психологічний тиск чи близькість лінії фронту, продовжують кожен на своєму місці працювати та допомагати країні.

Вони займаються волонтерством, випікають хліб, щоб передати на фронт та в регіони, де через війну люди опинилися на межі гуманітарної катастрофи, повертають людям світло, аби наблизити перемогу над ворогом.

Автор проєкту Владислав Станкевич — режисер документального фільму «Аритмія» про Валерія Лобановського, який від початку війни активно співпрацює з українськими та міжнародними компаніями, щоб привернути увагу до подій в Україні, а також підтримати моральний дух усіх українців. «Цей проєкт — про цінності, самопожертву, про надію, любов і непохитну віру в майбутнє нашої країни.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA