Сша New York Washington Ізраїль місто New York Литература Театр Журналистика музика новини Сша New York Washington Ізраїль місто New York

Стали відомі імена лауреатів Пулітцерівської премії 2024 року

Сейчас читают: 615
womo.ua

Пулітцерівська премія вручається за досягнення в журналістиці, літературі, музиці і театрі загалом у 15 категоріях. Імена цьогорічних переможців оголосили в Колумбійському університеті США та опублікували на офіційному сайті премії.

Одразу дві нагороди отримало Агентство REUTERS за серію розслідувань про імперію Ілона Маска та в категорії екстремальних новин за фотозйомку конфлікту Ізраїлю й Гази.

Також дві премії – у журнала NEW YORKER. Видання The New York Times в категорії Міжнародні репортажі та агентство Reuters в категорії Термінові новини були відзначені за висвітлення атаки і наслідків дій ХАМАС на Ізраїль 7 жовтня 2023 року.

Також The New York Times отримав відзнаку за висвітлення теми деменції у ЗМІ. Премію в галузі художньої фотографії отримали фотографи агентства Assosieted Press за висвітлення глобальної міграційної кризи на кордоні США й Мексики.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA