Україна місто Київ Україна місто Київ

В Києві відбудеться масштабний ветеринарний івент IVC 2024

Сейчас читают: 317
womo.ua

25-26 травня ТЦ Gorodok Gallery та Pochayna Event Hall запрошує на міжнародну науково-практичну конференцію IVC 2024 та Vetzoofest Kyiv.

Це найбільший фестиваль товарів та головна подія міста для власників домашніх улюбленців. Масштабний захід передбачає навчальну частину для лікарів, лекції та майстер-класи українських та іноземних ветеринарів для власників і заводчиків тварин та фестиваль грумінгу.

Фото: facebook.com/ivckyiv У дводенній програмі заходу: ярмарок  найкращих продуктів для тварин: корми, смаколики, косметика, амуніція, вітаміни, засоби захисту від топових брендів за спеціальними цінами; крута можливість зробити своє місто безпечним — безкоштовна вакцинація від сказу та вірусних захворювань; безкоштовні консультації з годівлі, утримання та лікування улюбленців; смаколики для хвостиків та подарунки для себе зона відпочинку для хвостиків; можливість поспілкуватися в колі однодумців; якісна та різноманітна фуд-зона.

Реєстрація учасників доступна за посиланням. Вхід для власників вільний. Читайте також: В Україні зявився сайт для допомоги всім зоопаркам Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post В Києві відбудеться масштабний ветеринарний івент IVC 2024 appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA