уроки

У Харкові відкрили безплатне кафе: подробиці

Сейчас читают: 888
womo.ua

У Харкові 75-річний волонтер з Японії Фумінорі Цучіко відкрив кафе «FuMi Caffe», де можна отримати гарячу їжу та випічку безоплатно.

Про це пише Укрінформ. Читайте також: Зйомки фільму «Іржа», на яких вбили українку Галину Хатчінс, відновили: подробиці Зазначається, що кафе «FuMi Caffe» розташоване на Салтівці, неподалік станції метро «Героїв праці».

Японський волонтер орендував приміщення на ринку, знайшов кухарів та відкрив безоплатне кафе, щоб допомагати українцям, які постраждали від війни з росією.

У меню – супи, борщ, каші, макарони, м’ясо, а ще випічка, пиріжки, булочки, пампушки з часником, чай. Читайте також: Спалах у небі над Києвом став мемом: як українці висміяли теорію про НЛО Також відомо, що кафе, яке безоплатно годує українців існує завдяки благодійникам та небайдужим землякам японця. Читайте також: У Львові проходять гендерно рівні уроки трудового навчання: подробиці Додамо, що Фумінорі Цучіко приїхав в Україну в січні 2022 року як турист, але після того, як побачив біженців з України, вирішив залишитися тут та допомагати українцям.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA