благодійність збір коштів UAnimals тварини тварини на війні

В Україні збирають кошти на диких тварин, що постраждали від війни: подробиці

Сейчас читают: 647
womo.ua

Гуманістичний рух UAnimals ініціює «Дикий збір» для Центру порятунку диких тварин: 12 мільйонів гривень, які планують зібрати в межах кампанії, підуть на будівництво нових вольєрів для левів, тигрів, леопардів та інших диких тварин, якими опікується центр.

Зазначається, що у 2022 році, після початку повномасштабної війни в Україні, Центр порятунку диких тварин об’єднав зусилля з гуманістичним рухом UAnimals, щоб рятувати хижаків на прифронтових територіях та вивозити їх із зон бойових дій. Читайте також: Знущання з морських котиків в Одесі: що сталося та безглузда відмазка дельфінарію «Немо» Читайте також: З початку 2023 року в Україні відкрито понад 8о кримінальних справ щодо жорстокого поводження з тваринами Наталія Попова відкрила Центр порятунку диких тварин у 2018 році на Київщині.

За п’ять років центр прихистив і вилікував близько 600 диких тварин, серед яких ведмеді, леви, леопарди, тигри, мавпи, олені, косулі, коні, віслюки, верблюди, лисиці, єноти, єнотоподібні собаки, носухи, дикобрази, їжаки, павичі тощо. Читайте також: 82% українців вважають, що безпритульних тварин необхідно стерилізувати — дослідження Долучитися до «Дикого збору» для Центру порятунку диких тварин Наталії Попової можна за посиланням: https://wild.uanimals.org  The post В Україні збирають кошти на диких тварин, що постраждали від війни: подробиці appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA