місто Одеса реабилитация благодійність фонд шкіра лікування місто Одеса

В Одесі безоплатно лікуватимуть бійців, які отримали опіки та шрами від війни: подробиці

Сейчас читают: 124
womo.ua

Простір краси та косметології Yulia Nikulina Beauty&Medical спільно з Благодійним фондом Leo Foundation започаткували благодійний проєкт MilitaryMed.

Постраждалі від війни бійці зможуть позбутися посттравматичних рубців і шрамів від опіків завдяки сучасній реабілітаційній практиці. Читайте також: Проєкт «Неопалимі»: в Україні безоплатно лікуватимуть людей, які отримали шрами від війни Зазначимо, що через війну велика кількість українських військових потребують тривалого та дороговартісного лікування після отриманих травм.

Одним з найпоширеніших пошкоджень тіла в умовах війни є опіки та шрами. Сучасна естетична медицина має великий досвід розв’язання подібних проблем. Читайте також: «Добробут» відкрив нову лікарню на лівому березі: 8 відділень, сучасне обладнання та турбота про пацієнтів Читайте також: Барбра Стрейзанд пожертвувала Україні велику суму грошей: деталі Додамо, що лікування та відновлення м’яких тканин шкіри проводитиметься на лазерному апараті Nordlys Candela.

Усі видаткові матеріали покриватимуться спільно клінікою Юлії Нікуліної та фондом Leo Foundation. Взяти участь у проєкті можна звернувшись до Благодійного фонду.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA