місто Львов Ірак суд дискриминация жінки львів ґендерна рівність права жінок місто Львов Ірак

18-річну львів’янку судили за секс на зупинці, а її партнера – ні: подробиці

Сейчас читают: 565
womo.ua

У Львові суд розглянув справу 18-річної дівчини, яка займалася сексом на зупинці громадського транспорту. Дівчину звинувачували у вчиненні дрібного хуліганства, однак її партнер на лаві підсудних не опинився.

Про це повідомив Zaxid.net з посиланням на рішення суду. Франківський районний суд Львова визнав 18-річну львів’янку винною у вчинені адміністративного правопорушення за те, що вона займалася сексом на зупинці громадського транспорту.

Інцидент трапився пізно ввечері, 25 лютого. Читайте також: В Іраку понад 400 жінок-в’язнів оголосили голодування: подробиці У постанові суду зазначається, що лише дівчина «діяла розпусно», а саме була оголеною нижче поясу, вступила в контакт (статеві зносини) з чоловіком.

На думку суду, львів’янка порушила громадський порядок, що стало «проявом безсоромності та грубої непристойності». Читайте також: В Ужгороді дівчинку на візку не пустили в дитячий розважальний центр: подробиці Відомо, що хлопця, з яким у дівчини були статеві стосунки, до відповідальності не притягували й до суду не викликали.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA