Спартак Суббота Спартак Суббот Скандал Євген Янович Спартак Суббота Спартак Суббот

Шоу «Подкаст терапія» зі Спартаком Субботою відновили: подробиці

Сейчас читают: 520
womo.ua

Український блогер Спартак Суббота заявив, що продовжить випускати шоу «Подкаст терапія», про закриття якого раніше заявляв його співведучий Євген Янович.

Про це він заявив у своєму Телеграм-каналі. Читайте також: Фільми українських режисерок потрапили у ТОП-100 найкращих у світі Нагадаємо, 11 квітня було опубліковане розслідування про Спартака Субботу.

Воно свідчить, що терапевт, ймовірно, брехав про деякі факти власної біографії, аби підтримати свій імідж. Все про цей скандал читайте в нашому матеріалі. Читайте також: Шлюбний договір: як правильно оформити? Також додамо, що відновлення «Подкаст терапії» прокоментував співведучий Євген Янович: Читайте також: Афганські жінки вийшли на акцію протесту перед самітом ООН, вимагаючи не визнавати уряд талібів: відео Додамо, що Водночас Євген анонсував власний проєкт, який виходитиме на його YouTube-каналі.

Перший ролик запланований на 4 травня. The post Шоу «Подкаст терапія» зі Спартаком Субботою відновили: подробиці appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA