місто Харків місто Брюссель люди уроки Нео місто Харків місто Брюссель

«Заявки на гранти писали у «Burger King»: як дві харків’янки відкрили школу для українських дітей у Варшаві

Сейчас читают: 889
womo.ua

Наталія Волошко – методистка і педагогиня за класом фортепіано, яка мала музичну школу у Харкові, а Олеся Ковальчук — бізнес-вумен та засновниця ліцею у Харкові.

Вони познайомилися у Варшаві та вирішили об’єднатися, аби відкрити у Польщі школу для українських дітей, які також вимушені були виїхати з України через повномасштабне вторгнення росії.

У проєкті «Незламні»  вони розповіли історію свого знайомства, як їм вдалося відкрити школу в іншій країні та чому це виявилося рятувальним колом для дітей з України.  Вимушений переїзд до Польщі Олеся: На день Святого Миколая був розпродаж квитків і я купила квиток на 23 лютого до Брюсселя.

Я мала летіти із друзями, але через загрозу вторгнення вирішила взяти з собою доньку. Вона дуже пручалася, бо мав бути концерт її улюбленої співачки, але концерт перенесли і вона погодилася поїхати.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA