місто Київ діти Київщина діти війни діти та війна війна Росії проти України місто Київ

Нічна атака дронів на Київщині: є загиблі та поранені, у тому числі дитина

Сейчас читают: 634
womo.ua

У ніч на 22 березня Київ та Київська область опинилися під атакою дронів, частково зруйновано два гуртожитки та триповерховий навчальний корпус професійного ліцею.

Загалом 20 людей доставили в лікарні: 3 людей загинули, семеро травмовані, серед яких 11-річна дитина. Про це повідомив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов у Telegram. Читайте також: Мама «азовця» Ірина Юрченко стала героїнею коміксу Зазначається, що поліція та екстрені служби евакуювали понад 200 осіб.

Понад 20 людей було доставлено до лікарні. Доля ще 5 людей невідома. Читайте також: «Ті, що залишились»: у Києві розпочалися зйомки серіалу про перші дні війни На місці працюють підрозділи ДСНС, Національної поліції та відповідні екстрені служби.

Станом на 05:50 пожежу, яка виникла в результаті атаки, локалізовано. Читайте також: Весняний б’юті-бум: 5 найкращих пропозицій від українських брендів За даними ОГПУ, ворожі дрони влучили у гуртожитки в Обухівському районі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA