книги книголав читати

До Міжнародного дня дитячої книги: що читати разом з дитиною

Сейчас читают: 340
womo.ua

2 квітня у світі відзначають Міжнародний день дитячої книги. Видавництво #книголав підготувало добірку книжок, які буде корисно прочитати разом з дитиною.

У книжках для дітей ключовою темою стала повномасштабна війна. Сьогодні діти особливо потребують уваги, відчуття безпеки та психологічної підтримки.

Книжки  з терапевтичним ефектом написані з професійними психологами. Вони мають на меті допомогти дитині обережно торкнутися пережитого досвіду та підтримати психологічний стан.

Однак, не варто забувати й про інші цінні книжки, які допоможуть на певний час відволіктися від реалій та отримати позитивні емоції — розвиваючі, пізнавальні та художні. «Таємні історії маленьких і великих перемог» Авторка: Таня Стус Ілюстраторка: Марта Кошулінська Рік: 2023 Про книжку: «Таємні історії маленьких і великих перемог» видавництва #книголав – це десять оповідань із терапевтичним ефектом про досвід проживання дітьми подій російсько-української війни.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA