книги рецензия WoMo-знахідка

WoMo-знахідка: книга, що звертається до твоєї внутрішньої дитини

Сейчас читают: 702
womo.ua

Нещодавно у видавництві “Ранок” вийшла чудова книга “Підвальні хроніки” із текстами та малюнками Ірини Потапенко. Анастасія Ніколаєнко, редакторка рубрики Книги Коли я вперше взяла у руки книгу Ірини Потапенко “Підвальні хроніки”, подумала що вона більше підійде моєму синові-підлітку.

Але я дуже помилялась, адже ця книга була саме для мене і для таких, як я — дорослих, які щодня від початку повномасштабного вторгнення залишалися сильними та рішучими, а зараз трохи загубились у бентезі днів.  Випадковості не випадкові  Це перше, що спало мені на думку після прочитання перших трьох розділів.

Адже і книга потрапила до мене випадково — через подругу з видавництва “Ранок”. Я швиденько прочитала книгу один раз, знайшла авторку — відому одеську художницю та ілюстраторку книг у соцмережах (на жаль, раніше зовсім не була знайома з її творчістю) та із захопленням прочитала вдруге.

І мені стало так тепло всередині, бо коротенькі історії із життя однієї родини в Одесі з яскравими малюнками нагадали, який усі ми пройшли шлях, що зрозуміли та як внутрішньо змінилися.  У самісеньке серденько  Окрім авторки та її чоловіка, героями книги також виступають коти й собаки Ірини.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA